Type training

Niveau

Taal

Regio

Startmoment

Prijs

Tijdsduur

‘AI for Business & Governement’ als basis voor alle professionals

‘AI for Business & Governement’ wordt door de NL AIC neergezet als standaard voor professionals die in hun werkomgeving Artificiële Intelligentie (AI) willen inzetten en managers die over het toepassen van AI moeten besluiten. De professional leert wat AI kan betekenen voor een organisatie en hoe dat te organiseren. 

Het examen is sterk toepassingsgericht. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. de voordelen van AI-toepassingen, datamanagement voor AI, bouwen en beoordelen van een AI-toepassing, ethiek, risico’s en betrouwbaarheid, en organisatorische succesfactoren om de mens en machine samen te laten werken.

Professionele certificering

De certificering ‘AI for Business & Government’ wordt behaald door het succesvol afleggen van een examen. De officiële certificering van het examen biedt de werkgever de garantie dat de werknemer de kennis en vaardigheden die getoetst worden, daadwerkelijk bezit. Ook biedt het de werknemer erkenning en meer waarde op de arbeidsmarkt. De NL AIC heeft gekozen voor Van Haren Learning Solutions als onafhankelijke certificeringsorganisatie.

Artificiële Intelligentie trainingen

Overweeg je een beroep als data scientist? Wil jij meer weten over het beroep, opleiding, salaris en de vacatures? Lees wat je nodig bent om een beroep in data science uit te oefenen.

De Nederlandse AI Coalitie (NL AIC) lanceert in samenwerking met de Topsector Creatieve Industrie, de Nationale Artificial Intelligence Cursus voor Creatieve Industrie. De AI bewustwordingscursus maakt de creatieve en culturele sector vertrouwd met AI “artificiële intelligentie” en laat zien hoe AI kan worden ingezet in de werkpraktijk. De online gratis cursus duurt ongeveer drie uur en is in eigen tempo en tijd te volgen….
Tags:
Gratis
Beginner
Dagdeel
Nederlands
Meerdere startmomenten
Een gratis online cursus die in eigen tijd en tempo te volgen is. AI-toepassingen ontwikkelen zich in hoog tempo in alle sectoren. Daarom is het doel van deze cursus leraren in het primair en voortgezet onderwijs bewust te maken van de kansen van AI.  Interessante tracks en boeiende verhalen uit het onderwijs laten leerkrachten, docenten en bestuurders de wereld van AI in de context van hun…
Tags:
Gratis
Beginner
Dagdeel
Nederlands
Meerdere startmomenten
De Nederlands AI Coalitie lanceert een cursus artificiële intelligentie (AI) voor Logistiek en Maritiem. De gratis cursus bespreekt in 4 uur tijd de AI-toepassingen in de logistieke en maritieme wereld. Cursisten leren wat de kansen en uitdagingen zijn van (artificiële) kunstmatige intelligentie en hoe hiermee aan de slag te gaan in de eigen organisatie. AI voor Logistiek en Maritiem is een online cursus die…
Tags:
Gratis
Beginner
Dagdeel
Nederlands
Meerdere startmomenten
In this 2-course program you This course is not about difficult algorithms and complex programming. You will learn about the implementation and practical aspects of Artificial Intelligence and how to write a plan for applying AI in your own organization in a step-by-step manner. Case studies are presented from actual situations in organizations in the healthcare, financial, retail and telecommunications sectors….
Tags:
Gratis
Beginner
10 dagen tot 1 jaar
Engels
Meerdere startmomenten
This course is not about difficult algorithms and complex programming but will prepare you for the integration of AI in your organization by understanding what it can achieve and recognizing the potential implications, including compliance and ethical considerations. Case studies are presented from public organizations, top Dutch universities and private enterprises….
Tags:
Gratis
Beginner
10 dagen tot 1 jaar
Engels
Meerdere startmomenten
This course explores how AI can be used to improve patient care and helps participants to build an understanding of how to implement AI in the health professions. The course touches upon the technical background of AI and its potential and limitations within healthcare. Participants learn how to deal with technical, regulatory, and ethical challenges….
Tags:
Course How Artificial Intelligence Can Support Healthcare
Gratis
Beginner
10 dagen tot 1 jaar
Engels
Meerdere startmomenten
NL AIC helpt je groeien.

Kennis kun je vermenigvuldigen door het te delen.

hogeschool-utrecht
technische-universiteit-delft
Xomnia
logo Jads
we are Landscape
BISS
Future Learn
Erasmus Academy
brightlands
I.AMDIGITAL
Axveco
schoolofdatascience