Type training

Niveau

Taal

Regio

Startmoment

Prijs

Tijdsduur

‘AI for Business & Governement’ als basis voor alle professionals

‘AI for Business & Governement’ wordt door de NL AIC neergezet als standaard voor professionals die in hun werkomgeving Artificiële Intelligentie (AI) willen inzetten en managers die over het toepassen van AI moeten besluiten. De professional leert wat AI kan betekenen voor een organisatie en hoe dat te organiseren. 

Het examen is sterk toepassingsgericht. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. de voordelen van AI-toepassingen, datamanagement voor AI, bouwen en beoordelen van een AI-toepassing, ethiek, risico’s en betrouwbaarheid, en organisatorische succesfactoren om de mens en machine samen te laten werken.

Professionele certificering

De certificering ‘AI for Business & Government’ wordt behaald door het succesvol afleggen van een examen. De officiële certificering van het examen biedt de werkgever de garantie dat de werknemer de kennis en vaardigheden die getoetst worden, daadwerkelijk bezit. Ook biedt het de werknemer erkenning en meer waarde op de arbeidsmarkt. De NL AIC heeft gekozen voor Van Haren Learning Solutions als onafhankelijke certificeringsorganisatie.

Artificiële Intelligentie trainingen

Overweeg je een beroep als data scientist? Wil jij meer weten over het beroep, opleiding, salaris en de vacatures? Lees wat je nodig bent om een beroep in data science uit te oefenen.

Hallo wereld!

Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Bewerk of verwijder het, start dan met schrijven!…
Tags:
NL AIC helpt je groeien.

Kennis kun je vermenigvuldigen door het te delen.

Future Learn
Erasmus Academy
technische-universiteit-delft
we are Landscape
I.AMDIGITAL
brightlands
schoolofdatascience
IBM open training
BISS
ICT Recht academy
hogeschool-utrecht
google