Type training

Niveau

Taal

Regio

Startmoment

Prijs

Tijdsduur

‘AI for Business & Governement’ als basis voor alle professionals

‘AI for Business & Governement’ wordt door de NL AIC neergezet als standaard voor professionals die in hun werkomgeving Artificiële Intelligentie (AI) willen inzetten en managers die over het toepassen van AI moeten besluiten. De professional leert wat AI kan betekenen voor een organisatie en hoe dat te organiseren. 

Het examen is sterk toepassingsgericht. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. de voordelen van AI-toepassingen, datamanagement voor AI, bouwen en beoordelen van een AI-toepassing, ethiek, risico’s en betrouwbaarheid, en organisatorische succesfactoren om de mens en machine samen te laten werken.

Professionele certificering

De certificering ‘AI for Business & Government’ wordt behaald door het succesvol afleggen van een examen. De officiële certificering van het examen biedt de werkgever de garantie dat de werknemer de kennis en vaardigheden die getoetst worden, daadwerkelijk bezit. Ook biedt het de werknemer erkenning en meer waarde op de arbeidsmarkt. De NL AIC heeft gekozen voor Van Haren Learning Solutions als onafhankelijke certificeringsorganisatie.

Artificiële Intelligentie trainingen

Overweeg je een beroep als data scientist? Wil jij meer weten over het beroep, opleiding, salaris en de vacatures? Lees wat je nodig bent om een beroep in data science uit te oefenen.

Hoe kan ik efficiënter werken met ChatGPT & AI?In deze Case Study, specifiek gericht op de behoeften van jouwbedrijf behandelen we de basisprincipes van AI, ethiek, risico’sen toekomstperspectief, tips over prompt engineering en latenwe deelnemers werken aan een relevante op maat gemaaktecase. We werken in teams met een competitieelement, mogehet slimste team winnen!…
Tags:
Gratis
Beginner, Gevorderd
Dagdeel
Nederlands
AI Workshop op maat voor Bedrijven Wat kan ChatGPT voor mijn bedrijf betekenen?Duik in de wereld van Artificial Intelligence met onze workshop‘Wat betekent AI voor mij?’. Deze interactieve ervaring, bedachtdoor studenten aan de Technische Universiteit Eindhoven, legtin simpele termen uit wat AI is, hoe het werkt. Hebben we hetover de risico’s, ethiek en mogelijkheden en houden we eenpraktijksessie waarin je de technologie zelf ervaart….
Tags:
Gratis
Beginner, Gevorderd
Dagdeel
Nederlands
AI Workshop voor Onderwijzers Hoe moeten scholen omgaan met ChatGPT?AI biedt een schat aan mogelijkheden om het leerproces teverrijken en administratieve lasten te verminderen.De workshop begint met een theoretische sessie waarin we debasis van AI en ChatGPT wordt verkend. We delenwaardevolle tips over prompt engineering en voeren eendiscussie over het beleid rond AI binnen jouwonderwijsinstelling. Vervolgens duiken we in wat praktijkopdrachtjes waarin je leert…
Tags:
Gratis
Beginner
Dagdeel
Nederlands
AI Workshop voor Gemeenten en Overheid Hoe kan AI veilig bijdragen aan overheid en gemeenten?Verken de wereld van Kunstmatige Intelligentie met onzeworkshop gemaakt voor gemeenten en overheid. Tijdens dezeworkshop, ontwikkeld door studenten van de technischeuniversiteit Eindhoven, maak je kennis met AI en ChatGPT enleer je over de ethiek, risico’s en best practices. Daarnaastbieden wij de gemeente ambtenaren de kans om onderbegeleiding de technologie zelf…
Tags:
Gratis
Beginner
Dagdeel
Nederlands
Wil jij de impact van AI op je vakgebied begrijpen? Maak je je zorgen over de ethische implicaties ervan? Ben je nieuwsgierig naar manieren om te profiteren van de mogelijkheden van AI binnen de journalistiek? Zoek dan niet verder. Transcriberen, vertalen, samenvatten en podcasts monteren – AI helpt journalisten al bij tal van dit soort taken….
Tags:
€1095
Gevorderd
2 tot 3 dagen
Nederlands
Mei 2024
NL AIC helpt je groeien.

Kennis kun je vermenigvuldigen door het te delen.

Xomnia
google
BISS
schoolofdatascience
hogeschool-utrecht
I.AMDIGITAL
ICT Recht academy
Axveco
logo Jads
Ai4agri
Erasmus Academy
Future Learn