Type training

Niveau

Taal

Regio

Startmoment

Prijs

Tijdsduur

‘AI for Business & Governement’ als basis voor alle professionals

‘AI for Business & Governement’ wordt door de NL AIC neergezet als standaard voor professionals die in hun werkomgeving Artificiële Intelligentie (AI) willen inzetten en managers die over het toepassen van AI moeten besluiten. De professional leert wat AI kan betekenen voor een organisatie en hoe dat te organiseren. 

Het examen is sterk toepassingsgericht. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. de voordelen van AI-toepassingen, datamanagement voor AI, bouwen en beoordelen van een AI-toepassing, ethiek, risico’s en betrouwbaarheid, en organisatorische succesfactoren om de mens en machine samen te laten werken.

Professionele certificering

De certificering ‘AI for Business & Government’ wordt behaald door het succesvol afleggen van een examen. De officiële certificering van het examen biedt de werkgever de garantie dat de werknemer de kennis en vaardigheden die getoetst worden, daadwerkelijk bezit. Ook biedt het de werknemer erkenning en meer waarde op de arbeidsmarkt. De NL AIC heeft gekozen voor Van Haren Learning Solutions als onafhankelijke certificeringsorganisatie.

Artificiële Intelligentie trainingen

Overweeg je een beroep als data scientist? Wil jij meer weten over het beroep, opleiding, salaris en de vacatures? Lees wat je nodig bent om een beroep in data science uit te oefenen.

Wil jij de impact van AI op je vakgebied begrijpen? Maak je je zorgen over de ethische implicaties ervan? Ben je nieuwsgierig naar manieren om te profiteren van de mogelijkheden van AI binnen de journalistiek? Zoek dan niet verder. Transcriberen, vertalen, samenvatten en podcasts monteren – AI helpt journalisten al bij tal van dit soort taken….
Tags:
€1095
Gevorderd
2 tot 3 dagen
Nederlands
Mei 2024
Met Artificial Intelligence (AI) kun je machines dingen laten doen die menselijke intelligentie vereisen. Grote organisaties benutten de kansen die AI biedt steeds meer. Hoe kan jouw bedrijf beter en aantrekkelijker voor klanten worden? En hoe kun je concreet en verantwoord met AI aan de slag? Deze eendaagse masterclass inspireert je hierbij….
Tags:
Gratis
Beginner
Dagdeel
Nederlands
Juni 2024
De Nederlandse AI Coalitie (NL AIC) lanceert in samenwerking met de Topsector Creatieve Industrie, de Nationale Artificial Intelligence Cursus voor Creatieve Industrie. De AI bewustwordingscursus maakt de creatieve en culturele sector vertrouwd met AI “artificiële intelligentie” en laat zien hoe AI kan worden ingezet in de werkpraktijk. De online gratis cursus duurt ongeveer drie uur en is in eigen tempo en tijd te volgen….
Tags:
Gratis
Beginner
Dagdeel
Nederlands
Meerdere startmomenten
Een gratis online cursus die in eigen tijd en tempo te volgen is. AI-toepassingen ontwikkelen zich in hoog tempo in alle sectoren. Daarom is het doel van deze cursus leraren in het primair en voortgezet onderwijs bewust te maken van de kansen van AI.  Interessante tracks en boeiende verhalen uit het onderwijs laten leerkrachten, docenten en bestuurders de wereld van AI in de context van hun…
Tags:
Gratis
Beginner
Dagdeel
Nederlands
Meerdere startmomenten
De Nederlands AI Coalitie lanceert een cursus artificiële intelligentie (AI) voor Logistiek en Maritiem. De gratis cursus bespreekt in 4 uur tijd de AI-toepassingen in de logistieke en maritieme wereld. Cursisten leren wat de kansen en uitdagingen zijn van (artificiële) kunstmatige intelligentie en hoe hiermee aan de slag te gaan in de eigen organisatie. AI voor Logistiek en Maritiem is een online cursus die…
Tags:
Gratis
Beginner
Dagdeel
Nederlands
Meerdere startmomenten
NL AIC helpt je groeien.

Kennis kun je vermenigvuldigen door het te delen.

google
I.AMDIGITAL
ICT Recht academy
Erasmus Academy
we are Landscape
Ai4agri
BISS
technische-universiteit-delft
brightlands
IBM open training
Axveco
Xomnia