Welkom bij het NL AIC Trainingsplatform

Het NL AIC Trainingsplatform is de site waar je alle erkende trainingen vindt over AI in Nederland.

Het NL AIC Trainingsplatform

In de actieagenda van de NL AIC staat de verwachting dat circa drie miljoen Nederlanders bijscholing nodig hebben vanwege de manier van werken die verandert door Artificiële Intelligentie.

De NL AIC werkgroep Human Capital heeft zich daarom ten doel gesteld om naast bij te dragen aan de ontwikkeling van nieuw talent, ook vol in te zetten op her-, bij- en omscholing in alle sectoren. Om dit tweede doel een impuls te geven, zette de werkgroep Human Capital deze trainingspagina op waar het AI trainingsaanbod voor en door deelnemers te vinden is. 

AI for Business & Government-certificering:

Dé standaard voor professionals op hbo+-niveau die in hun werkomgeving AI willen inzetten. Professionals die de certificering ‘AI for Business’ hebben behaald, hebben brede kennis van hoe  je AI kan toepassen in de organisatie en hoe je de organisatie kan inrichten zodat AI kan worden toegepast. Meer informatie

Uitgelichte trainingen

Recent toegevoegd

NL AIC helpt je groeien.

Kennis kun je vermenigvuldigen door het te delen.

technische-universiteit-delft
I.AMDIGITAL
logo Jads
google
BISS
Axveco
Ai4agri
schoolofdatascience
we are Landscape
Xomnia
IBM open training
Future Learn

Ik wil een training volgen

AI is een sleuteltechnologie waarmee iedereen in zijn werk te maken heeft of zal krijgen. Het vergroten van de AI-expertise in Nederland is een belangrijk doel van de NL AIC. 

Ik wil een training aanbieden

In de actieagenda van de NL AIC staat de verwachting dat circa drie miljoen Nederlanders bijscholing nodig hebben vanwege de manier van werken die verandert door AI.