Welkom bij het NL AIC Trainingsplatform

Het NL AIC Trainingsplatform is de site waar je alle erkende trainingen vindt over AI in Nederland.

Het NL AIC Trainingsplatform

In de actieagenda van de NL AIC staat de verwachting dat circa drie miljoen Nederlanders bijscholing nodig hebben vanwege de manier van werken die verandert door Artificiële Intelligentie.

De NL AIC werkgroep Human Capital heeft zich daarom ten doel gesteld om naast bij te dragen aan de ontwikkeling van nieuw talent, ook vol in te zetten op her-, bij- en omscholing in alle sectoren. Om dit tweede doel een impuls te geven, zette de werkgroep Human Capital deze trainingspagina op waar het AI trainingsaanbod voor en door deelnemers te vinden is. 

AI for Business & Government-certificering:

Dé standaard voor professionals op hbo+-niveau die in hun werkomgeving AI willen inzetten. Professionals die de certificering ‘AI for Business’ hebben behaald, hebben brede kennis van hoe  je AI kan toepassen in de organisatie en hoe je de organisatie kan inrichten zodat AI kan worden toegepast. Meer informatie

Uitgelichte trainingen

Gratis
Beginner, Gevorderd
Dagdeel
Nederlands

Recent toegevoegd

NL AIC helpt je groeien.

Kennis kun je vermenigvuldigen door het te delen.

brightlands
BISS
hogeschool-utrecht
google
Ai4agri
Axveco
I.AMDIGITAL
Xomnia
IBM open training
ICT Recht academy
schoolofdatascience
logo Jads

Ik wil een training volgen

AI is een sleuteltechnologie waarmee iedereen in zijn werk te maken heeft of zal krijgen. Het vergroten van de AI-expertise in Nederland is een belangrijk doel van de NL AIC. 

Ik wil een training aanbieden

In de actieagenda van de NL AIC staat de verwachting dat circa drie miljoen Nederlanders bijscholing nodig hebben vanwege de manier van werken die verandert door AI.